Mysen Takservice AS

Om oss

Takomlegging og vedlikehold

Vi har i en årrekke utført takomlegginger, vedlikehold og serviceoppdrag på bygårder i og rundt Oslo.

Fasadeutbedringer og takarbeider

Vi utfører det meste av takarbeider og fasadeutbedringer. Utbedring av lekkasjer og vedlikeholdsoppdrag.

Fra takskifte til full rehabilitering

Ønsker du å skifte ut taket ditt, er det jobben for oss. Vi utfører også alt av rehabilitering på taket ditt.

Vi har vårt eget

Blikkenslagerverksted

I vårt firma har vi vår egen blikkenslageravdeling som produserer et bredt utvalg av metallkomponenter, inkludert vindu- og dørbeslag, pipebeslag, kappebordbeslag, bordtak- og forkantbeslag, luft- og pipehatter, gesims, sålebenker, skivetekking, stang-fals og mye mer. Våre erfarne blikkenslagere skaper skreddersydde løsninger for en rekke bygningsbehov, fra taktekking til fasadedetaljer. Kontakt oss for kvalitetshåndverk som tilpasses dine prosjekter.

Vil du vite mer om oss?

Mysen Takservice AS

Mysen Takservice AS er din pålitelige partner når det gjelder boligventilasjon og takrelaterte tjenester. Med en lang historie med suksess i bransjen har vi etablert oss som eksperter på takomlegginger, vedlikehold og serviceoppdrag for bygårder i og rundt Oslo.

Vårt erfarne team er spesialisert i å utføre en rekke takarbeider og fasadeutbedringer. Enten det dreier seg om utbedring av lekkasjer eller rutinemessige vedlikeholdsoppdrag, kan du stole på oss for å sikre at taket ditt er i topp stand.

Skal du skifte ut taket ditt, trenger du ikke lete lenger. Vi har ekspertisen og erfaringen som kreves for å håndtere takskiftet på en effektiv og profesjonell måte. Vi er også klare til å ta på oss full rehabilitering av taket ditt, slik at det kan få nytt liv og beskytte eiendommen din i mange år fremover.

Tak

Skreddersydde takløsninger for din eiendom

Når det gjelder dine takbehov, trenger du ikke lete lenger. Mysen Takservice AS er ditt førsteklasses valg, uansett om det dreier seg om boligventilasjon, takomlegging, vedlikehold, fasadeutbedring, lekkasjereparasjon eller takrehabilitering. Vi er dedikert til å levere toppkvalitetstjenester som oppfyller dine krav og forventninger.

Vårt erfarne team er klare til å håndtere enhver utfordring knyttet til ditt tak. Vi tar oss tid til å forstå dine spesifikke behov og jobber tett med deg for å utvikle skreddersydde løsninger som passer perfekt for din eiendom. Kvalitet og pålitelighet er våre viktigste prinsipper, og vi streber alltid etter å overgå dine forventninger.

Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale om dine takprosjekter. La oss sammen finne den optimale løsningen for ditt tak, og gi deg den tryggheten du fortjener.

Eksperter på tak

Arbeid utføres etter avtale

God service

Våre leverandører

Vi tar gjerne en hyggelig samtale!

Har du behov for våre tjenester?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.