Mysen Takservice AS

Blikkenslagerverksted

Vi hjelper deg med det du har behov for!

Blikkenslagerverksted

Vi er stolte av å tilby omfattende blikkenslagerarbeid, og vi har investert i vårt eget dedikerte blikkenslagerverksted for å levere skreddersydde løsninger til våre kunder.

Blikkenslagerarbeid er en kritisk del av enhver bygning, og vår ekspertise spenner over et bredt spekter av tjenester. Fra produksjon av vindu- og dørbeslag, pipebeslag, kappebordbeslag, bordtak- og forkantbeslag, luft- og pipehatter, gesims, sålebenker til skivetekking, stang-fals og mye mer, har vi ferdigheter og ressurser som trengs for å skape metallkomponenter som er både funksjonelle og estetisk tiltalende.

Vårt eget blikkenslagerverksted er utstyrt med moderne utstyr og maskiner, som gir oss muligheten til å produsere skreddersydde produkter med høy presisjon. Vi kombinerer håndverkskunst med avansert teknologi for å sikre at hvert prosjekt oppfyller de høyeste standardene for kvalitet og holdbarhet.

Vi tar gjerne en hyggelig samtale!

Har du behov for våre tjenester?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.