Mysen Takservice AS

Liftutleie

Har du behov for å leie en tilhengerlift?

Liftutleie

Trenger du en tilhengerlift for å komme til høyden? Vi tilbyr profesjonell utleie av tilhengerlifter som gir deg trygg og enkel tilgang til arbeid i høyden.

Vårt utvalg av tilhengerlifter er nøye vedlikeholdt og oppfyller de høyeste sikkerhetsstandardene, slik at du kan utføre arbeidet ditt med full trygghet. Uansett om det dreier seg om vedlikeholdsarbeid, byggearbeid eller andre oppgaver som krever heving, har vi løsningene som passer for deg.

Med vår utleie av tilhengerlift får du tilgang til moderne og pålitelige maskiner som hjelper deg med å nå nye høyder. Vi tilbyr fleksible utleieavtaler for å imøtekomme dine prosjektbehov, enten det er for kortere eller lengre perioder. 

Lift

Omme 1830 EXB - Tilhengerlift

Vi er stolte av å tilby den imponerende tilhengerliften Omme 1830 EXB som en del av vårt utleieutvalg. Omme 1830 EXB er en avansert og pålitelig tilhengerlift som gir deg tilgang til høyder med enestående presisjon og sikkerhet.

Med en imponerende arbeidshøyde og rekkevidde gir Omme 1830 EXB deg muligheten til å utføre en rekke oppgaver i høyden, fra vedlikeholdsarbeid til byggearbeid. Den er utstyrt med moderne funksjoner og sikkerhetsutstyr som sørger for trygg og effektiv bruk.

Tekniske spesifikasjoner

Ønsker du å få grundig innsikt i de tekniske spesifikasjonene ved Omme 1830 EXB? Vi forstår at for de som arbeider i høyden, er det viktig å ha en detaljert forståelse av utstyret de jobber med. Derfor er vi glade for å gi deg en dypere innsikt i de tekniske aspektene ved denne imponerende tilhengerliften.

Vi tar gjerne en hyggelig samtale!

Har du behov for våre tjenester?

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.